Boost [´bu:sd] Kraftig påvirkning der i høj grad forstærker en ønsket udvikling eller sætter den i gang
TRIVESEL.jpg

Katrine Helden og Amelevi Hounou Rathleff har været venner i mange år, og så deler de en fælles passion for at hjælpe de børn, der ikke trives i det faglige og sociale fællesskab i skolen.

0.jpg

Siden 2010 har der været et fokus på, at flere børn skal være en del af fællesskabet i folkeskolen i stedet for at blive sat i special-klasser eller sluset ud i specialskoler og dagbehandlingstilbud.

nicola_vicky.jpg

Nicola Nielsen og Vicki Westh, som begge er uddannede skolelærere, skal være med til at føre Memox’ tilbud, Skoleboost, ud i livet -  og dermed støtte op om de børn, der ikke trives.

katrine.jpg

Mød vores Skoleboost-team. Vi kommer gerne ud og fortæller jer om Memox Skoleboost. Ring for et uforpligtende møde i dag.

22 53 33 17

barnet_edited.jpg

”Jeg føler, at jeg har fået mit håb og min motivation tilbage efter Skoleboost er kommet til.” Sådan lyder det fra en 14-årig pige, som i mange år har haft det svært i skolen .

ARTIKEL PÅ VEJ
memoxmetoden.jpg

Vores familiebehandler og skolecoach anvender Memoxmetoden i deres samarbejde. Memoxmetoden brygger på det systematiske arbejde med Livshjulet.